Blog

UNITATE PRIN CULTURĂ LA FINALUL CELEI DE-A DOUA EDIȚII

A doua ediție a proiectului județean cu participare internațională „UNITATE PRIN CULTURĂ” a ajuns la final, cu bucuria și nostalgia unei munci îmbelșugate care s-a transformat într-o nouă experiență de cunoaștere căreia nu i-au lipsit provocările actualului context de izolare socială.
Lansăm astăzi volumul „Unitate prin cultură. Demersuri educaționale în formarea competențelor de exprimare și sensibilizare culturală”, în paginile căruia veți regăsi creațiile literare ale elevilor premiați la Concursul interjudețean cu participare internațională „File inspirate din cronicile lui Neculce”, organizat de liceul nostru, și reflecții, studii, articole semnate de profesori și specialiști în diferite domenii culturale.
Bravo celor mai iscusite condeie care astăzi vor afla despre măiestria stilului lor pentru că anunțăm în premieră câștigătorii secțiunii de creație literară a concursului nostru!
Felicitări celor 96 de elevi și 74 de profesori din 41 de școli din țară și Republica Moldova care participat la concurs și la realizarea conținutului volumului.
Aprecieri și mulțumiri tuturor profesorilor implicați în echipa de implementare, care au contribuit la scrierea unei noi povești în istoria acestui proiect.

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: